Babor fortsetter utviklingen

Babor lanserer nå i disse dager en en helt ny serie på verdensmarkedet, og jeg var invitert til pressefrokost for å høre om det siste tilskuddet i Babors serier.

Doctor Babor Pro

– PRO ultimate Power!

Kjemisk peeling for varige resultater, med konsentrasjon av aktive ingredienser.

Det er alltid spennende å se hvem andre som tar turen til slike tilstelninger som i dag. Det er alltid hyggelig å møte kjente fjes, som journalist i Dagsavisen og Style Talk Magazine, Sissel Hoffengh eller bedre kjent som «ille til mote», Marna Haugen som nå bor i samme by som meg, og redaktør for fagbladet Kosmetikk, Kristine Rødland. Utover det var det selvsagt flere bloggere, blant andre tidligere skjønnhetsansvarlig i KK og Henne, Tone Skipa.

Lone Bru Kjær er en tidligere modell jeg har jobbet med, Sissel er redaktør for Style Talk Magazine der jeg fått gleden av å lage et par sminkedemo på forespørsel. Også er det meg da, som er så heldig å få holdt meg oppdatert på hudpleie på en slik fin måte.
Marna er det alltid hyggelig å møte, og som vanlig alltid i godt humør!
Andre som var her for oppdatering er Kristine Rødland som er redaktør i fagbladet Kosmetikk, og har gjort noen intervjuet av meg for bladet ved flere anledninger.

Noen av jentene hadde noen dager i forveien fått behandling med denne serien, og de bar ikke preg av verken hudavskalling eller andre tegn på behandling bortsett fra en vakker, sunn og glødende hud.

Det som var viktig å formidle fra Babors side er at for mye er like galt som for lite, at trendene innen kjemisk peeling har forandret seg.

Balanse er nøkkelen til sunn hud.

Derfor har de utviklet flere grader av peeling, hvor de mildeste er til salgs utenfor behandling i klinikk eller salong.

Vi fikk fin innføring i virkningen av de forskjellige ingrediensene og hva de aktiverer eller behandler.

Det finnes i tillegg 4 behandlende kremer og 4 masker, som jeg tror de fleste vil bli fornøyd med.

Babor har jeg egen erfaring med, og de er milde og gode og gjør en god jobb på huden.

Jeg har ingen betenkeligheter med å kunne anbefale Babor videre.

Det er hyggelig å få skryt for en fin hud. Men det kreves en liten innsats for å få det. At hudpleie har noe for seg, er jeg ikke i tvil om!

PS: HUSK å bruke solkrem for å unngå solbrenthet etter behandling!!

Ta kontakt med Babor eller Real PR om du ønsker mer informasjon.

Foto Eva Rose, private.

- sponset av Babor 

Takk til Real PR og Babor for invitasjonen.