Ønsker modeller til lærebok

Jeg har over flere år som makeupartist utviklet et helt nytt konsept innen fargevalg og metoder innen sminke.
Dette er ting jeg har undervist i åresvis, og som ikke finnes noen andre steder på nett, så vidt meg bekjent.

Metodene tenkte jeg å dokumentere i en læringsbok innen sminke, og til det trengs det modeller. Jeg ønsker derfor mange forskjellige mennesker til mitt arbeid med boken. Kvinner og menn i alle aldre og alle farger.

Jeg kommer til å satse på alt fra lett dagsminke, fargekorrigering, cover makeup og festsminke.
Og forskjellige teknikker og uttrykk. På denne siden ser du mer moderat utvalg av lett sminke til fest. Men noe vil også bli mer dramatisk, slik som sotede øyne, «cut crease» med mer.

De metodene og valgene jeg ønsker å dele med dere i denne boken er de teknikkene jeg har utformet og bruker når jeg sminker for oppdragsgivere som DOVE og Akademikliniken, eller personer som Kari Bremnes, Lilli Bendris, Solveig Kloppen eller Linn Skåber, Marna Hauge, Alexandra Joner med flere. I tillegg til vil jeg vise hvordan jeg sminker artister som Carina Dahl feks når hun opptrådte på Melodi Grand Prix 2019, eller personer som vakre Shontelle (som er sanger men også lager låter til bla Rihanna) eller sangerne til Miss Lauryn Hill. Jeg bør vel også ta med litt mer dramatiske teknikker som jeg gjorde for avant garde sangerinnen Diamanda Galas. Jeg vil også trenge gutter og menn for å vise hvordan jeg sminker mannlige selebre personligheter jeg dessverre ikke kan nevne ved navn, politikere og andre.

Alt dette bør vises og forklares i en bok, i og med at vi alle har våre teknikker og metoder for å gjøre en best mulig jobb, trenger jeg hjelp av mange kvinner og menn som vil stille opp i boken.
Jeg kan ikke love alle å få bli med, men jeg trenger et stort utvalg for å dekke opp temaene i boken.

I en lærerbok om sminke trenger man å forklare mange forskjellige teknikker og metoder, inne flere områder, slik som kamuflasjesminke som går ut på å dekke over alt fra arr og kviser til tatoveringer, couperose og rosacea, pigmentflekker og vitiligo, til lette fargekorrigering for mindre rødhet og blåhet rundt øyne, feks.

Jeg ønsker også modeller med med forskjellige hudtoner og nyanser, som helt lys hud der utfordringene er å finne lys nok eller kalde nok farger, eller til de av dere med grå hudtoner, gylden, rød, eller helt mørk til og med sorte hudtoner.

Er du 90 år eller 14 er du velkommen til å melde din interesse. Jeg ønsker også kontakt med gutter eller menn som ønsker å stille som modell til boken.

Har du mørke ringer under øynene, eller tunge øyelokk, skjeve øyne, eller små eller store øyne, skjeve lepper, utfordrende nese eller andre karaktertrekk og ønsker å vite hvordan du kan sminke deg, er det fin måte å lære noe gratis på.

Har du lyst å bidra trenger jeg at du finner fram to bilder av deg selv som viser ansiktet ditt og håret ditt slik det er i dag.
Og jeg trenger jeg å vite litt om deg som er relevant til innholdet i boken, så du trenger å svare på noen spørsmål.
(Informasjon du legger igjen vil bli slettet når boken er ferdig.)

Meld deg på under:

Har du problemer med innmelding fra siden her, ber jeg deg klikke på lenken under, eventuelt skanne QR koden.

Lenke til påmelding som modell i lærebok innen sminke

Send gjerne denne siden eller lenken, eventuelt QR koden
til noen du tror vil være interessert

2 thoughts on “Ønsker modeller til lærebok

  1. Hei!
    Jeg reiser til Danmark 17. desember og blir der i tre uker til 5. januar 2020.
    Jeg er absolutt å få tak i, men kan ikke stille opp på noe i Norge i den perioden…

    //kari

Comments are closed.