Glitterfin til fest!

Style Talk Magazine er et online magasin som ønsker å vise bredden innen motebransjen. De tar sikte på å vise sannheten bak, men også vise menneskers ønsker, drømmer og behov.

De spurte meg om jeg ville lage story i anledning jul og nyttår. Noe jeg alltid setter pris på å få forespørsler om.

Jeg har tidligere også fått forespørsel om å gjøre en festfin Halloween sminke for voksne damer. Forrige gang gjorde jeg makeup på meg selv, men denne gangen rakk jeg å få tak i modell, og jeg takker alle som ville stille villig opp for fotografering og video, og denne gangen var Carina Weidemann som sporty stilte opp og som passet best i farger og kontrast for en akkurat denne sminke-look´n. En annen gang vil jeg trenge ei annen sporty dame med andre farger og kontraster, så er du interessert er det bare å ta kontakt.

Denne gangen valgte jeg å gjøre sminken på en voksen kvinne i «sin beste alder», da sminke for voksne også går fint for alle alle grupper i alle aldre.

Jeg hører ofte at jeg er særdeles dyktig på fargekorrigering, hudsminke og også sminke for voksne damer. Det kan kanskje se ut som det er en «manglende» felt i bransjen… Så da velger jeg det.

Det er jo faktisk slik at damer også kan ha behov for å sminke seg mer enn de tør. Og mange har ofte hørt og lest at kvinner i godt voksen alder ikke skal bruke skimmer. Mange vegrer seg for å bruke farger, og mange tør ikke sminke seg mye til tross for at de ønsker å se om de kan kle «smokey eyes» eller «sotede øyne».

Denne gangen tar jeg ikke for meg fargekorrigering i sin helhet, men har valgt tema som «solpudder» og modellering, andre litt «skumle» fargevalg på øyesskyggen som virker foryngende, samt hvordan man kan fjerne feiltatoveringer eller dempe tatoveringen slik jeg har valgt å gjøre på Carina sin PMU (permanent makeup)

Les artikkelen på Style Talk magazine:

Finn fram sminken din, ta notater eller test ut, og noter produktene jeg har brukt fra vidoen om du mangler noe. Produktene får du kjøpt hos INGLOTArkaden i Oslo, Strømmen Storsenter eller på nett.
Start og stopp videoen etterhvert som du prøver deg fram.

Lykke til!!