Bytur med Oda

Bytur med Oda

Dagen er blitt en skikkelig sminke dag! Turen strartet med å kjøre min datter Oda til posten for å hente det hun trodde var klær hun ventet, men det viste seg å være noe sminke hun også hadde bestilt. Etterpå gikk turen til Oslo. Første stopp; Visage Makeup Store. :D Nå sitter vi på café og koser oss litt mer.
Jeg kjøpte en liten palett boks som jeg skal fylle med lebestifter, og en boks jeg skal fylle med concealere. En stor applikator til glitter eller foundation/concealere eller puddere til de glatte hudpartiene. En liten kost til flytende rouge, flytende forsegler til å lage liner av løspigmenter. Mellomlyse løsvipper, små bomullspinner og til slutt en liten blender til eyeliner til meg selv.
Hva vi evt kjøper på INGLOT får du vite senere.

2 thoughts on “Bytur med Oda

  1. Hvis jeg kommer til oslo tar dere og styler meg og tar noen bilder for gøy da eller?? :)

Comments are closed.