Gjør en leppestift palett

Jeg har lenge tenkt at jeg skulle kjøpt meg en tom palett de gangene jeg har vært på Visage Makeup Store. De kan brukes til så mye. Feks å samle concealere i, eller leppestift. I dag bestemte jeg meg for å kjøpe en. Vel hjemme fant jeg fram en telysholder, og en metall skje. Fant fram diverse leppestift, en spatel og godt med papir. Smeltet leppestiftene forsiktig og helte det i formene. Hadde et lite uhell da den første metall leppestiften skulle smeltes. Jeg forsto ikke at metallet holder varmen lenger, og antagelig krympet plasten i paletten slik det ble for liten plass og det fløt over på de andre fargene jeg hadde laget. Så ett tips er å vente ekstra lenge før dere heller det over i plastform, og være forsiktig med oppvarmingen av glitter leppestifter.
Nå trenger jeg ikke ta med alle leppestiftene hver gang, så dette er plassbesparende. :)
Noen av leppestiftene er fra Da Vinci Cosmetics. De har en aldeles nydelig rødfarge som burde sjekkes ut. Hjemmesiden deres kommer snart. De har også en helt fantastisk okseblod farget leppestift med skimmer i gull: Da Vinci nr.7. Helt helt fantastisk leppestift som jeg brukt på modeller på moteshow flere ganger. Spesielt vakker til litt mørkere hud. Ønsker dere å kjøpe denne kan dere søke opp Gina Arruda på Facebook inntil siden deres er oppe på nett. Jeg legger til ett bilde nederst av denne vakre leppestiften. (Bare synd at mobilen min ikke klarer å gjengi fargen korrekt eller få med gullfargen i glitteret.. )
Virkelig verdt å sjekke ut denne leppestiften!

20140111-231519.jpg

20140112-000350.jpg

Ønsker dere ett GODT utvalg i leppestifter er det vel ingen andre som har flere leppestifter enn INGLOT med sine ikke mindre enn 192 leppestifter!

20140112-010708.jpg