How it REALLY looks like!

Instagram bilder ser bare SÅÅÅÅ fine ut!
Og mange unge sminkeelskere liker dramatiske effekter. Og de lærer kanskje instagram-teknikker og teknikker via Youtube og kan kanskje bare denne ENE teknikken. Det gjelder både insta-bryn, konturering / modellering, «baking»teknikk og løsvipper.

14141527_10154523440472174_3483599863724647570_n

For det første er dette ingen nye teknikker, men teknikker fra «the old school». Teknikker som jeg blant andre har lært, og som ble lært og brukt da film var film og digitale kameraer og media enda ikke var oppfunnet. Du kan godt si at denne teknikken som var laget for film og foto med dårligere kvalitet enn i dag, også er laget for andre media av dårlig kvalitet: web / internett: Instagram, youtube.

Men har dere sett hvordan disse teknikkenes effekt EGENTLIG er?

Vel det skal jeg vise dere med to bilder:

14199240_10154527448782174_1258566758907505936_nDet øverste er gjort med misbruk av en kamuflasjeteknikk man bruker på kropp og ikke i ansikt med mindre man har en tattovering eller fødselsmerke eller noe annet prekært, og er ikke ment å skjule vanlige mørke ringer under øynene. Resultatet er tørt og mye rynker. Huden ser usunn ut.

Det nederste er gjort med den teknikken som passer best til hverdags. Ser sunnere ut, og den beholder sin gjennomsiktighet. Den ser usminket ut.

Jeg vil demonstrere instagram-sminken, så kan dere selv bedømme om denne teknikken er noe for dere eller ei.

Og dere som elsker denne teknikken:
Dere må ALDRI sminke en voksen hud med denne teknikken, med mindre hun skal stå på en scene. Der hun skal ha nærkontakt med mennesker, fraråder jeg dere å bruke denne teknikken.

Da finner dere en annen video her inne hvor jeg viser hvordan man sminker en hvilken som helst hud, med andre og lettere metoder.

Metoden er laget for mest mulig «liker» klikk. Spesielt er unge jenter mottakelige for andres tips spesielt fra de suksessrike og pene. Kim Kardashion er blant de som har frontet disse teknikkene. Men ingen vet jo hvordan hun ser ut i levende live! Fordi hun stadig fotograferes og filmes på avstand, ser denne teknikken fantastisk flott ut!
Men den egner seg altså ikke som en hverdagssminke. Og hun ser antageligvis ikke flott ut på nært hold.
Bruker du denne teknikken selv, vil du kunne leve best livet ditt på en skjerm og bak en glassvegg.
For du vil dra på deg minst 10 år og se ut som en røyker i det levende liv. Smink deg heller 1o år yngre og du vil få 20 år forskjell.
Og huden din vil se mye bedre ut.
Smink deg feminin og ikke maskulin (teknikkene over her blir brukt til show, film og drag-queen).

Ta en titt på hva K-beauty står for. DET er den nye trenden!
Ett skritt nærmere ekte skjønnhet, går gjennom huden og ditt indre.
Ikke gjennom flere lag korrigeringsprodukter.

Skjermbilde 2016-09-01 kl. 12.46.56