Skjønnhetstips – Kvinneguiden: «Vet du hvorfor du burde putte denne i bh-en?»

Det har vært endel tips fra meg denne våren og her skal du få enda flere.
En liten smakebit:

FINN RETT FARGE: Make-up artist Sølvi Strifelt har mange gode råd for å finne den perfekte fargen på foundation. © FOTO: Thinkstock

Den kjente norske makeup-artisten Sølvi Strifeldt røper at man bør velge en concealer som er en liten tanke mer fersken eller aprikos enn din egen hudtone.
– Velg en i samme nyanse som huden din, helst ikke mye lysere – men heller ikke mørkere, forklarer Strifeldt til Kvinneguiden.
– Prøv heller å korriger de ønskede fargetonene i stedet for å bare lysne de mørke områdene. Da unngår du fenomenet med hvite «pandaøyne» som resultat.

– Sats på å finne en foundation-farge som matcher fargen på huden på kroppen din, og ikke ansiktet, halsen, haken eller håndbaken – som jo mange gjør feil, forklarer make-up artisten.
– Dette fordi du vil ha en annen farge i ansiktet enn på kroppen forøvrig. Finn den fargen som får ansiktet til å harmonere med kroppsfargen din, så slipper du å se ut som en «utklippsdukke».

Pudderet skal altså ikke UT av kosten, men INN i kosten, slik at den gir jevnt ut pudder hele tiden mens du arbeider rundt i ansiktet.

Hele artikkelen kan du lese her.
http://www.klikk.no/kvinneguiden/mote/article918892.ece