WORKSHOP I BEAUTY med Neil Snape

KONTURERING PÅ VILLE VEIER?

12717357_10153967770687174_6241666887110505837_n

Google search

Har konturering/modelleringen eller shaping som det også kalles, gått helt skeis med tiden? Ufaglærte legger ut bilder og video til andre ufaglærte? Ett raskt søk på Google avdekker i grove trekk de samme feilene gjentatte ganger.
Selvsagt skal man moderere og tilpasse alt etter tidens trender, produkter og teknikker, så «old school» er ikke nødvendigvis det beste bestandig, men man lager ikke sjokolade ut av en pose gullrøtter heller.

Jeg setter derfor opp en faglig workshop for makeupartister i modellering/contouring, ikke for å konkurrere med Kim Kardashian sin makeupartist, men fordi jeg mener det er behov for ett kurs tilpasset skandinaviere. Helt lys (men også helt mørk) hud er mer krevende å modellere enn en gylden ansiktstone.

Men det er minst like viktig å ta hensyn til dagens trender også, og ikke la seg forlede av youtube og instagrams subtrender, som har lite eller ingenting å gjøre med (dagens) motebilde. Sånn egentlig.

Speciale Beaute

© Neil Snape

Så vil du lære deg hvordan du tilpasser modellering til flere type ansiktsformer, farger og trender, er workshop’n er 19.mars på IKON STUDIO og det er flere fotografer som skal ta bilder av din modell og ditt arbeid, under kyndig veiledning av den Paris baserte fotografen NEIL SNAPE.

 

 

Du får bilder til porteføljen fra flere fotografer, samt mer teori om alternative modelleringsmetoder, trening og muligheter for nettverksbygging.

Det vil være ca 6 modeller til stedet å trene på. Alt fra lys, gylden til veldig mørk. Dette fordi det er ekstra krevende å forstå hvordan man modeller helt lys skandinavisk hud og helt mørk hud uten at det blir grått og skittent.
abh-logo-black_2Det er en ære å få Anastasia Beverly Hills sin produktansvarlig for Finnland og Norge som deltager på kurset. Dette er faktisk andre gang hun deltar på mine kurs. Jeg er svært smigret!
Jeg har bedt henne ta med produkter slik at de som ønsker kan kjøpe for å supplere eget utstyr.

Skjermbilde 2016-02-11 kl. 16.22.32
Jeg vil også ta med cover/kamuflasje sminke fra Ripar Cover til salgs for de som ønsker.

Pris for hele dagen på workshop koster kr. 2500,- 

(Det ordnes med transport fra/til Oslo S for de som ikke kjører selv)

Kun få plasser!

Meld deg på til: kurs@strifeldt.net
Merk/Subject: Deltager workshop Neil Snape 2016

 

workshop Neil Snape Solvi Strifeldt

Se bilder fra Neil Snape som holder paralell workshop og skal samarbeide med oss med sine fotografer her: