Du tror det ikke før du får se det!

Trudde det nesten ikke jeg heller. Har gjort det mange ganger, men I dag fikk jeg likevel hakeslipp.

Jeg hadde påskebesøk av min søte mor, og med min høyt elskede lille «gadget» tenkte jeg å gi henne en liten men real «omgang» med vidundermaskinen. Hun ønsker seg den selv så jeg tenkte hun kunne få lære seg å bruke den selv også, så ga henne den lille «pakken». Og resultatet taler for seg!!

Hva er så denne lille «dingsen» jeg snakker om?
Det er en liten maskin på størrelse med en ladyshaver, som gjør mange forskjellige ting. På en gang. I samme håndvending. Den dyprenser, stimulerer cellene til fornyelse, gir dyptgående fuktighet, løfter ansiktet, glatter ut rynker, strammer opp huden dyptgående, reduserer porer, minimerer synliggjøre navn arr, gir glød og silkemyk hud. På bare noen få minutter! Hjemme i sofaen, når du selv måtte ønske. Fordi du gjør det selv når du har tid og lyst.

Utrolig billig og bra ansiktsbehandling! Uten nålestikk! Uten syrer eller bruk av varme. Den er altså smertefri. Den fungerer omtrent som et treningsstudio for ansiktet. Løfter og strammer opp!

Her er før og etterbilder jeg gjorde med mobilen. Beklager motlyset som ødelegger litt…

20140418-231531.jpg

Se hvordan ansiktsformen er forandret. Ansiktet har blitt løftet mer, linjene redusert, også på halsen, glattere og jevnere hud. Elastisiteten er økt kraftig, og helhetsinntrykket gir flere år i minus.

Her er også bilde av min gamle sjef, i bedre kvalitet da de er tatt med ordentlig kamera og lys.

20140418-232530.jpg

Dersom du ønsker en demo (i nærheten av Ski/Oslo omegn, eller ønsker mer info, hjelp til å bestille maskinen eller annet) kan du ta kontakt med meg eller direkte til NuSkin Norge.

20140418-232047.jpg