Forbereder vårens nyheter

IMG_1652 1I disse dager raser det inn med pakker til meg, og det er med litt sommerfugler i magen jeg driver å forbereder en 4 siders beauty artikkel for et fagblad. Hvilket skal dere senere få vite.

For å skrive om vårtrender eller lage «makeup looks», følte jeg for å ville vite hva slags farger diverse kosmetikk leverandørene leverer denne våren.

Jeg skrev derfor brev til endel kosmetikk firmaer og fikk så hyggelige svar tilbake. Er kjempeglad for det for da kan jeg få levert egenprodusert stoff med de farger og leverandører som hører til fagbladet det skal publiseres i.

64213_10151965423357174_315385519_nSamme dag ringte fotograf Erik Faukland hvor jeg like godt spurte om han kunne tenke seg å være med. Han svarte umiddelbart ja.
Jeg har jobbet med Erik flere ganger tidligere og traff han første gang under et TV opptak med Kathrine Sørland for Skofteland Film da det ble laget en dokumentar om «Den perfekte meg» som handlet om skjønnhetsidealet som gikk på TLC i fjor vår og høst. Karianne Teig fra Fredrikstad var Kathrines «motspiller» som «plus size» model i en av seriene. I denne serien skulle de begge stille som fotomodeller hvor vi fikk høre Karianne sin erfaring om det å være plus modell. Rigmor Bøen som nå driver RÜGA var garderobe stylist og jeg gjorde hår og makeup.

Så i dag kom de første pakkene. Jeg hentet først 3 pakker og senere kom også en pakke til. Det ventes flere pakker, og jeg får oppdatere innlegget her når flere produkter er kommet.

Den første pakken jeg åpnet var fra Be Pure, og der lå flotte bokser med mineral sminke fra Bare Faced. En aldeles nydelig leppestift fulgte med øyenskygger i nydelige farger. Du kan kjøpe Bare Faced på PureCare.

IMG_1658 1a

 Den neste pakken kom fra Nor Cosmetics inneholdt lekre neglelakk fra Ciaté med «Caviar Manicure» med en velkjent 80 talls perlemor som jeg bare digger (!), og nydelige esker med sikkert like nydelig leppeskrubb og leppebalsam fra Sara Happ. <3 De kan komme godt med i arbeidet når modellen er tørr på leppene. , Svalnende øyemaske fulgte også med, og den må jeg nesten få testet ut på meg selv. ;)

Pakke nr tre inneholdt paletter med foundations og korreksjonsfarger samt modelleringsfarger, alle fra DMK.
I pakken lå også BB «Capture the light» fra Vita Liberata som gir glød og farge for kropp. Se de herlige pallettene! Så fulgte det også med ett par andre spennende produkter som du skal få lese om senere. Gleder meg til å få prøvd alt ut.

Den siste pakken inneholdt ganske store mengder med sminkeprodukter, og den kom fra BABOR. Her var det noen aldelesnydelige leppepenner, øyebrynsblyanter, eyeliner, neglelakk og leppestifter. Jeg fikk gåsehud av de vakre fargene.  Jeg røper ikke alle farger og produkter her, for vi må la noen godbiter være igjen til artikkelen.

Jeg vil prøve å oppdatere her med flere produkter når jeg får dem, så kom tilbake hit igjen om en dag eller to.

_______

I dag fredag kom tre nye pakker på døren min, og denne det var ikke mindre spennende denne gangen heller.

Den første pakken jeg åpnet var fra Beauty Products og inneholdt mineralsminke fra Pure Colors. Herlige farger i flotte trykkede mønstre. Man blir glad av dette!

pure color
Den neste pakken kom fra Enkelt & Greit hair and beauty med produkter fra Nilens Jord.
Herlige forpakninger og nydelig makeup design!! For ikke å snakke om de aldeles fantastiske nude-fargene!! Jeg viser her bare et lite utvalg for ikke å røpe alle farger og produkter som kommer i magasinet.
Nilens Jord

 

Den siste pakken i dag på formiddagen er fra jane iredale.  Her ser du deilige koster, en kjempesøt toalettmappe, fuktspray som du også kan fiksere mineral makeupen med, øyenskygge og lekre frostede glasskrukker med eyeliner gel. De er så utrolig søte og flotte!! Under ser du noen flere produkter jeg vil vente med å vise, og det er heller ikke alle produktene som kom i pakken. Men her får dere med en liten «teaser» eller smakebit på noen av de flotte produktene.

JI2JI1

 

Da tror jeg ikke rekker mer i dag, siden jeg bilen må vaskes, jeg må vaske klær og pakke for å reise til Moelven for jenteparty i kveld, der jeg skal vise og demonstrere vindundermaskinen min. Følg med så kanskje det kommer en liten smakebit fra kvelden også litt utpå.

Ønsker alle en flott helg!!!