Hvorfor du IKKE burde bruke Zalo til rengjøring av sminke koster og annet utstyr

Mange sverger til Zalo når de skal gjøre rent koster/pensler og annet utstyr som powder-puff eller filler.

Jeg bruker heptan på mine børster pga av at jeg er avhengig av hurtig rens av fargestoffer og sminkerester i kostene mellom hver modell/kunde eller look. Jeg bruker en fille til å tørke dem med og 74% – 99% (isopropanol) alkohol til desinfisering etterpå, både på overflater på sminken, paletten, hender og generelt utstyr.

Heptanen er virkelig en god hjelper, og fillen samler opp restene fra kostene, pluss at jeg bruker å vaske/tørke paletten med den etterpå. Etter mye vask og bruk en dag, spesiellt etter flere personer å sminke (det hender jeg sminker opp til 12 personer på en dag), da kan fillen bli skikkelig grå og stygg.

Mange tyr til shampo eller Zalo og andre hushodlningsprodukter. Andre bruker kosterens på spray eller i fast form, som et såpestykke.

Min erfaring er at ingen av disse er spesielt gode til å klare å hamske opp med både fargestoffer og fettstoffer.

This show the results after a test I did on a makeup pad that I get from Stephan Ulvund Øien, a really proficient makeup artist, that was not really clean when I get it. So I deside to try it on the same pad, after I have test the pad on some foundations and concealers. Here is the results of the washing procedure. Even the spot after Stephan,s washing procedure disappeared!

De jeg synes er best er Avocado såpen fra Forever Living Products, eller olivensåpen Oliva som fåes i visse dagligvarer eller på Life. Billig og drøye i bruk.
Disse inneholder planteoljer som løser opp fettstoffene i produktene.

Jeg vil vise hvor mye sminke som kan feste seg i sminkeutstyret, selv etter flere gangers skylling og vasking. Den ser tilsynelatende «ren» ut. Men se så hva som skjer!

Trykk på linken for å se denne videoen

Her er en fille jeg allerede har vasket litt på (!) og som jeg først viser hvordan det går når jeg bruker Zalo. Så går jeg over til å bruke Oliva såpen, slik at dere kan se forskjellen.

http://socialcam.com/v/ZRak8qjI

Hvis videoen virker da.. så kan dere se at jeg sikkert kunne holdt på å vaske en halvtimes tid til, men det er uten tvil Oliva såpen som klarer jobben best!