«Komikerfrue» Marna for City Nord

Skjermbilde 2016-07-07 kl. 01.24.10

Rollebytte

Skjermbilde 2016-07-07 kl. 01.17.36Stephan Ulvund Øien og jeg «vikarierer» for hverandre fra tid til annen. Vi har jobbet sammen både med private oppdrag og Madcon på Senkveld med Ray Dalton (skal se om jeg får skrevet om det senere).
Stephan er en grundig kar og går dypere ned i stoffet enn de fleste andre. Derfor har jeg stor respekt for hans faglige arbeid. Han er  jordnær og hyggelig å omgås.

I forrige uke måtte jeg motvillig gi fra meg en jobbforespørsel med den dyktige fotografen Cato Aurtun, og kunder som Moods of Norway og Magnus Carlsen pga av annet oppdrag jeg allerede var booket til… Da var det godt å ha Stephan å ringe siden han er godt vant med å jobbe både med kjendiser og reklame, presse og fashion. Jeg kan være sikker på at kunden og oppdragsgiver er i beste hender.

En dag denne uken, skulle Stephan bli «kidnappet» til Stockholm med dertilhørende Rianna konsert. Derfor kontaktet han meg angående en jobb han hadde fått. Dog ble det forviklinger da flere av den aktuelle jobben hadde hyret Stephan uten å snakke med hverandre, og at byttingen fikk noen snodige utfall: Jeg ble dermed ble både booket og avbooket og booket igjen pga forvirring: To forskjellige stylister viste seg å være en og samme stylist: MEG (som stedfortreder for Stephan).

Man kan altså si at det ble Marna i stedet for Magnus og Sølvi i stedet for Stephan.

Komikerfrue

marna haugen burøe 2Jeg hadde (g)led(el)ig tid i kalenderen til å style Marna Haugen Burøe (også kjent som komikerfrue) for City Nord i Bodø for han.
Det ble en meget trivelig dag på Norsk Folkemuseum i strålende vær.

Mange utkledde barn og voksne gikk rundt på tunene og gjorde museumet levende. Utrolig sjarmerende var det, og til glede for oss og turistene.

Julie Embrå hadde gjort ferdig stylingen i forkant, og koordinator og stedsfortreder for stylisten under selve shooten var markedsføringsleder for City Nord, Cicilie Solstad Schølberg.

Marna brukte noen nydelige smykker under shooten som hun har vært med å designet i samarbeid med Thune. Spør etter Marna by Thune hos Thune gullsmed forretninger.

Fotografen var søte og flinke Nadia Norskott.

City Nord

Marna kommer til City Nord i august, og bildene vi lagde denne dagen kommer i senteravisen eller på nett.

Les Komikerfrues opplevelse av dagen på hennes blogg på United Influencers under blogginnlegget «Mitt beste fototriks».

Jeg lager en tutorial på sminken jeg gjorde på Marna en annen dag.