Nimue – det handler selvsagt om EPI-genetikk


Pressefrokost – Beauty Products

Nimue AI Range

IMG_0938

Antialdrings produkter som påvirker DNA’ets påvirkning på din hud.

DNA’et reparerer seg selv, men blir dårligere på dette med årene. Huden vår kan få hjelp med å reparere seg selv gjennom hvordan DNA kommuniserer med cellene på.

Cellene har hukommelse, og vil slik sett kopiere seg selv. Kan vi få cellene til å kopiere seg på en bra måte?

Til det trenger den hjelp

Men vår livsstil er dårlig vil det påvirke DNA’s evne til å kommunisere med cellene på. Dette ble sett gjennom tvillingstudier som har utviklet seg forskjellig gjennom forskjellig påvirkning i livet.

IMG_0924 IMG_0925

Nå er sommeren her snart, og mange vil slurve med sunblockere og kanskje oppholde seg uforholdsmessig lenge i solen. En sommer kan få oss til å eldes kanskje ett par år eldre. Det er derfor viktig å beskytte huden, gi den nok fukt, og motkjempe DNA’et til å påvirke cellene negativt lenge før den trenger.

Bruk derfor gode hudpleieprodukter som er laget for det formål å forsinke og reversere den negative EPI-genetikken som skjer gjennom din livsstil.

For vi er jo livsnytere og det skal vi fortsette å være!

Men god hudpleie koster ikke mer enn en middag og kanskje ett par glass vin ute en kveld.

Behandle acne, hyperpigmenteringer og andre uregelmessigheter og problemer før du begynner med anti-aging.

Og er du ung, start med øyekrem. Er du voksen eller godt voksen og liker din sjokolade, dine 8 kopper med kaffe, og ditt glass med vin eller to, kan du med fordel kaste deg over hele serien, og lene deg bakover og fortsette å nyte, i visshet om at du bremser utviklingen med god anti-aldrings produkter.

IMG_0954


 

Hilsen fra Eunice Bredenkamp og meg.