NM i makeup og frisering

Det skjer mye spennende i Oslo denne helgen.
Det har vært Årets Frisør 2014 hvor bilder som jeg har sminket på og tatt for flinke Jens Wiker fra Adam og Eva vant i klassen Avant Garde! Skal skrive om dette senere.
Det er også Norgesmesterskap i Negledesign, makeup og frisering. I dag er det makeup og frisering og deler av den foregikk i går også.
Jeg er her i dag og ser på noen av de jeg kjenner eller har jobbet med som er deltagere, både Laila Pettersen, Thomas Mørk og AG Starheim. (AG kjenner jeg ikke så mye personlig, men mange av dere vet sikkert hvem hun er). Alle er dyktige!! Laila kom på tredje plass lørdag og første plass søndag, og første plass sammenlagt og går derfor videre i den internasjonale konkurransen i Düsseldorf. Jeg ønsker henne lykke til med å presentenere Norge i konkurransen.

20140202-144608.jpg

20140202-144623.jpg

Jeg traff også en hyggelig kollega som sikkert er kjent for mange, Isa Dora sin representant, Stephan Ulvund Øien som blant annet hadde gjort en flott sminke på modellen til Thomas Mørk (se bilde under) og mang andre kjente (oppdatering kommer).

Det er mye forskjellig tema i dag, også de mest fantasifulle, ved siden av fashion og mye annet.
Her en liten smakebit.

20140202-145611.jpg

Jeg skal videre til Sol PMU og se på de nye kurslokslene, så jeg får avslutte her og komme meg dit, så snille hyggelige Solvår Hegge slipper å vente på meg.

Jeg vil oppdatere med flere bilder og mer innfyllende tekst, samt hvem som vinner, senere i kveld.

Jeg har desverre ikke fått oppdatert dette innlegget, men kan legge ut en bildekarusell.
Beklager at mobil bildene er dårlige.. har problemer med fokus og bevegelsesuskarphet.
Har heller ikke skalert bildene slik at dersom dere selv er på bildene kan dere godt laste dem ned å bruke dem (selv om dem ikke akkurat er så skarpe og fine…) men legg helst ved en link til siden her som «takk» for lånet av bildene du bruker. :)

Denne bildekrusellen krever javaskript.