Pass deg for brune leppestifter

20140129-095751.jpgHvis du ønsker å se yngre ut og sunn og frisk er kanskje ikke brune leppestifter førstevalget. De vil gjøre deg eldre og du vil fort komme til å virke syk og gusten. Å bruke brun rouge gjør det ikke noe bedre.
Se bare på Victoria Beckham.
Bruk av for gule farger vil i mange tilfeller gjøre deg eldre, så styr også unna de guleste bruntonene i skygger, eller brun blush/rouge. Ferskenfargede og pudderrosa er flatterende farger til kinn. Gråbrune og skjokoladebrune farger er som oftest veldig heldig som øyenskygger. Men ikke på leppene!

Dersom du bruker for kalde farger på leppestiften spesielt med shimmer, vil dette noe av det samme skje. I alle fall om du begynner å nærme deg halvveis i livet.
Det vil få deg til å se ut som en vampyr eller virker eldre, biskere og blekere.
Spesielt når man har lys hud vil dette være mindre kledelig. Skjermbilde 2014-01-29 kl. 9.10.56 PMKhloe Kardashian er riktignok veldig mørk og kler nok dette bedre enn de fleste.

Ønsker du å se flatterende og ung ut, gå heller for mer naturlige farger som er mer lik den vi har naturlig. Det vil si farger innenfor rødspekteret, og mindre farger innenfor gul og blå spekteret. Enda mindre en blanding av de to.
Det som er kult på catwalken/runway og på bilder er ikke nødvendigvis like kult utenfor…

Husk at dine naturlige farger vil være de mest flatterende.

“Glamour is not self-conscious; it’s not trying really hard. It’s just expressing your own truth. I think that’s what the essence of glamour really is—expressing your uniqueness.”

—Kevyn Aucoin