All That Glitters! (Hope st magazine)

Årets første beauty editorial ble publisert i dag på hjemmesidene til HOPE ST magazine.
Jeg lekte meg med masse glitter og for disse makeup lookene her har jeg hatt «runway» i tankene.
Jeg elsker enkeltheten i disse lookene, noe jeg hadde behov for å gjøre. Jeg har jobbet endel med glitter gjennom noen år nå, og er egentlig overrasket over at jeg ikke er gått lei..

Disse fantastiske bildene ble tatt av skjønne Anette Schive som jeg har jobbet med flere ganger, og flere av bildene er også tidligere blitt publisert i andre magasiner. Jeg får se om jeg en dag legger dem inn her.
Du kan se flere vakre bilder fra Anette Schive på hennes hjemmeside: anetteschive.com

Den fantastiske modellen med kul attitude heter Rebekka Samira og er modell hos Heartbreak Management.

Vi var enige om at lookene fungerer fint til festlig lag, så kjøp deg glitter og glitterlim på Panduro eller andre steder og ha det gøy!

De andre produktene som er brukt kommer fra:

INGLOT
DA VINCI COSMETICS

SOTHYS
MINERAL FUSION (GLO MINERALS)
RIPAR COVER
SONYA
VISAGE MAKEUP STORE
med flere

Flere av bildene er forøvrig uten maskara eller øyenskygge. Kun foundation og litt justering av bryn med penn. Ønsker du en slik look må du huske på å bruke foundation også rundt øyene helt ned til vippekanten. Husk ogå å legge founation rundt munnen helt inn til leppekanten. . Lett rouge og naturlige lepper med kun leppebalsam er lekkert. Vi har også eksperimentert litt med børstingen av brynene, og børstet brynene både oppover og nedover. Det forandrer uttrykket på brynet. Prøv deg fram selv.

Vi elsker glitter, gjør du?