VÅRTRENDER: LILLA OG GRÅTT

En vårens virkelig store farger er lilla. Lilla, fiolett og andre lignende farger fra plomme og purpur til blassere og gråere duelilla og tåkelilla.  Velg gjerne smokey eyes i duse farger som befinner seg i de lyse grå- og blåskalaene som dueblå og tåkeblå, røkfarger som røkblå og røklilla.
Små innslag av mildere ferskenfarger og dus grønn er også fint denne våren.
Disse fargene passer godt sammen med myke pudrette fargetoner i rosa, lilla og beige på kinnene og enten er sterk farge på leppene som på bildet her, eller i mer naturlige og gjennomsiktige fargetoner i samme sjanger som kinnene.

Model: Elise-Christine Fradet-Farago. Foto/Styling: Sølvi Strifeldt

Model: Elise-Christine Fradet-Farago. Foto/Styling: Sølvi Strifeldt

Tåkegrå øyenskygge i smokey variant, uten eyeliner og mascara er lekkert. Suppler gjerne med knall orange eller purpur farget leppestift. Svak farge i kinn i nøytral farge.

Tåkegrå øyenskygge INGLOT #339, blush fra RIPAR COVER. Lipliner og leppestift #58 fra INGLOT. Hel matt foundation.

Dersom du ønsker å bruke linere, kan du være kreativ både når det gjelder streker og farger.

Model: Elise-Christine Fradet-Farago. Foto/Styling: Sølvi Strifeldt

Model: Elise-Christine Fradet-Farago. Foto/Styling: Sølvi Strifeldt

Ønsker du å være litt fargesterk eller ønsker å kombinere disse fargene med mer fargesterke innslag, kan du blande dem med andre av vårens farger: orange og gulgrønn og selvsagt purpur og blåfiolett, men også knall mørkere blå som feks mellom blå eller ultramarin.

Lilla matt øyenskygge fra INGLOT # 377 blandet med Ben Nye LiquiSet for liner effekt. «Usynlig» skygge av INGLOT # 341 og 363. Delikat og gjennomsiktig leppestift fra DA VINCI med noen glitterkorn. Rouge fra RIPAR COVER.

Utsnitt

• • •

Bruk gjerne de varme fargene sammen med de kalde og de knalle med de duse. Dessuten endel grågrønne og gulgrønne farger også å se denne våren og sommeren. Bland i vei!

Hvis du vil vite hva jeg tenker rundt «styr unna» fargene, må det være hvit skimmer/highlight og kalde rosa farger. Nå er fargene varmere enn tidligere.
Lykke til!!