SOTHYS lanserer ny makeup serie

Jeg har fått gleden av å få en introduksjon av SOTHYS nye produkter som skal bli lansert i mars. Det er en moderne og ekslusiv serie som COSMENOR har vært med å påvirke sammen med IMAGEAKADEMIET.

1608751_10153751854585182_1492898509_nSOTHYS er fransk og har eksistert i over 60 år.
Deres produkter er laget etter hudpleiende prinsipper og skal være en forlengelse av brukerens hudpleieregime. Tidligere har jeg vært heldig å blitt introdusert for flere av deres produkter blant annet foundation med anti-aging (Lift Defence Foundation), en deilig kroppsskrubb, pleiende leppekrem, en aldeles herlig bronse mascara, en fantastisk porereduserende krem (Complexion Perfector) samt deres fantasiske transparente pudder (anbefales!!) uten uttørrende ingredienser (Radiance Loose Powder) er noen av mine favoritter.

Sothys leppestiftMakeup serien er et flott supplement til SOTHYS allerede brede produkt sortiment, eller til salonger som ønsker ett nytt sminkemerke. Med et utvalg spesialtilpasset hudpleierens behov er dette en serie som gjør det enkelt for terapauten å finne riktig produkter til sin kunde raskt. Det nye sortimentet består av totalt 60 produkter hvorav 3 ulike foundations i 10 nyanser, leppestifter i 20 nyanser, kompact pudder og illuminating trio, maskara, eyeliner, øyenbryns penn, leppebalsam med mer.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Andre produkter du allerede kan finne i SOTHYS sortiment er Oxy-Mineral Treatment som er beriket med kraftige mineraler og oksygen som frisker opp og ruster cellene til å takle den kalde årstidens utfordringer mot huden.
2 in 1 Mask Eksfoliant er ett smart to-i-ett produkt som både brukes som en peeling og en avgiftende virkende maske med re-mineraliserende, antioksidant og oxygenøkende ingredienser med frisk duft.
Summer Glow skaper en nydelig glød og gir en frisk farge til huden, innholdende beskyttende og fuktighetsgivende virkning. Bruk den gjerne alene eller bland den i din favoritt foundation.
Redness Consealer med grønne pigmenter nøytraliserer couperose (røde kapillærer i hudens overflate). Bruk ett tynt lag på de røde områdene uten å dekke, før du evt legger på foundation.

Produktene selges kun via spa- og hudpleiesalonger. Sortimentet kan varierer fra utsalgsted til utsalgsted.