Konturer med en «vibrator»!


CRYSTAL CLEAR – Contour IT

Lansering av Crystal Clear – pressefrokost

IMG_9140

Konturer uten sminke!

Mens koreanske kvinner bruker minimal tid på sminke og heller legger innsatsen i maksimal skjønnhet gjennom hudpleien, legger deres vestlige søstre minimal tid på hudpleie og legger heller innsatsen på maksimal skjønnhet gjennom sminke.

Paradoksalt?

Den nye trenden innen skjønnhet går mer og mer i retning K-beauty (korean-beauty) og «no-makeup» stilen.

Skjønnhet kommer innenfra! Men det er godt å ha noen hjelpemidler for tørr, sliten og «sulten» hud.

IMG_9177

Konturering i en liten «massasje-stav»

Crystal Clear har laget flere forskjellige «mekaniske duppedingser» til sine produkter for maksimal effekt av kremene, og for økt glød og økt blodsirkulasjon, stimulering av cellefornyelse, økt elastisitet, dypere fuktresultat etc.

En av dem, og den nyeste gadget’n er den lille og supersmarte maskinen Contour IT og er utrolig elegant og vakker. Kolben er forgylt metall og den er ellers slank med vakker design i nydelige granittfarger som blå eller hvit.

Selve behandlingen er smertefri, og du kjenner kun lett vibrering fra kolben som er med på å stimulerer kjertlenes utskillelse av avfallsstoffer.

Den gir deg en «mekanisk» ansiktsløftning, for å si det på en måte, og den gir løft til ansiktet, gjør huden fastere og jevner ut overflaten i huden. Bruk den for å definere kjeven, kinnbena, gi løft til kinn og øyenbryn. Eller på hals og bryst, sammen med deres virkningsfulle hudprodukter som lukter himmels!

Med andre ord, med Crystal Clear kan du gi deg selv en mer ungdommelig glød!

Andre produkter de lanserer er en liten flaske selvbruning i «dråpeform». Utrolig kjekt at du nå kan blande selvbruningsdråper inn i din ordinære dag- eller nattkrem. Denne lille herligheten heter Beach Glow – tan drops.

En dag med testing, og alt ser ut til å virke!

Takk til REAL PR og Cosmed!

http://cosmedshop.no/crystal-clear/