Kvinnedag med gavedryss

Gratulerer med dagen jenter!

IMG_0100

Kvinnedagen handler om å  fremme jenters og kvinners rettigheter og likeverd. Og dagen kan representeres gjennom engasjement på mange fronter.

Hvilken rettigheter eller området betyr mest for deg å bli hørt?

Jeg vil høre dine tanker i kampen om din kampsak.

Gavedryss

Og jeg gi bort 15 produkter og vil trekke ut 10 kvinner som vinner ett produkt hver, og en vinner som får 5 produkter hjem til sin postkasse.

IMG_0089

For å delta må du fortelle om din kampsak i kommentarfeltet under her, og forklare hvorfor den er så viktig for deg, og du er med i trekningen av:

Duo øyenskygge eller leppestift, lipgloss, lipliner eller brynspenn fra Babor?

Eller en ansiktstoner for å nøytralisere ph-verdien i huden, trekke sammen porene og renser huden ytterligere og gir den mer fukt. Eller hva med en øyekrem? Begge fra Nu Skin.

Eller hva med en  fargekorrigerende fuktighetsprimer du kan bruke for å gi glød og nøytralisere gule og «dølle»  hudområder (alene eller før bruk av foundation), eller en pigmentsterk øyenskygge fra Inglot?

Din kampsak

Jeg vil høre hva som opptar deg som kvinne og hva du ønsker å kjempe for.

? – Fristen er midtnatt kl.00:00, og vinneren vil bli trukket ut i morgen. (Kun Norge.)

Skriv gjerne også noen ord om du har noen i dine nære relasjoner som støtter deg i dette.

?

Gratulerer med dagen alle sterke vakre kvinner og jenter som kjemper en viktig kamp!!

Og takk til alle menn som støtter oss damer for mer likeverd. ❤

Min kjære datter og meg

(Min datter og meg)


 

 

10 thoughts on “Kvinnedag med gavedryss

 1. Vold mot kvinner er en sak som opptar meg. Volden er et brudd på kvinners grunnleggende menneskerettigheter. Det kan være seg vold av fysisk, psykisk, økonomisk og seksuell karakter, vold i nære relasjoner eller handel med kvinner. Vold mot kvinner er et fenomen som rammer kvinner i alle aldre og samfunnslag, på tvers av landegrenser. For meg er dette en veldig viktig sak da jeg selv har fått kjenne på kroppen hva volden kan gjøre med en. Vold mot kvinner er en sak vi må vite mer om, mørketallene er store. Dette fordi volden ofte forgår i nære relasjoner, det er tabubelagt, man mangler kunnskap om egne rettigheter, skam og skyldfølelse, manglende tillit til offentlige myndigheter, redsel for negative konsekvenser, holdninger i samfunnet eller trussel fra gjerningsmannen. Vi må ha et tydelig lovverk og et godt hjelpeapparat til kvinnene som har behov for støtte og hjelp. #minkampsak

 2. Tror min absolutte fanesak er kvinners rettigheter til å bestemme over egen kropp. Dette temaet er kanskje ikke så aktuelt her i Norge, men absolutt gjeldende i store deler av verden.
  Rett til ikke å bli voldtatt, rett til å gifte seg meg hvem en vil, rett til ikke å bli utsatt for vold, rett til abort og rett til skolegang. Dette er bare noen av rettighetene vi i Norge tar for gitt, men som hemmer være medsøstre i andre land.

 3. Jeg kjemper for at kvinner skal føle som likeverdige og vakre. At dagdrømmere skal bestå og at drømmer skal bli til mål. Jeg kjemper for at folk, både damer og menn skal tro på seg selv. Feminisme er viktig for meg. Jenter og damer er ufattelig sterke og fortjener like mye fra verden som menn gjør! :D

 4. Brenner for likeverd mellom kjønnene . Rettigheter for kvinner i alle land , lover mot kjønnslemlestede . Høyere straffer for utnyttelse av kvinner og barn på alle områder . Om det gjelder pedofili , pornoindustrien , prostitusjon , eller slavearbeid ( barnearbeid )Det er nok å ta tak i for dem som vil , føler at spesielt barna ikke blir hørt og tatt på alvor !!! Det er skremmende mange saker bare nå nylig i barnevern tjenesten …. Ønsker alle en flott kveld !!!

 5. Det som for meg er viktig, er likestilling. Og ja, jeg ser at det nå har blitt enda bedre enn det var for 50 år siden, men det er allikavel ikke bra nok! Det er ikke greit at man ofte ser at kvinner blir behandlet annerledes og sett på som «svake».
  Og de rundt meg støtter og mener det samme som meg. Noe jeg er veldig takknemlig for ❤

  Og sist av alt vil jeg bare si: gratulerer så mye med kvinnedagen ?

 6. Ev av flere viktige saker som jeg mener burde fått mer oppmerksomhet . og mer bistand er kvinner og barn som stadig er på flukt.

 7. Har ingen spesielle kampsaker for denne dagen spesielt, men mener at likeverdighet når det kommer til jobb, lønn og generell behandling av jenter i samfunnet bør belyses enda sterkere. Ja, det er fremskritt, men veien til den totale likestilling er enda lang i mine øyne

  Er jeg heldig, ønsker jeg meg alt ?? skjønner jeg må velge, så da blir det øyekrem om jeg er så heldig ?

 8. Det som opptar meg som kvinne er at vi skal ha lik lønn for likt arbeid uansett kjønn. Vi damer gjør en like god jobb og gjerne bedre også, så synes det er veldig urettferdig at vi damer skal i 2017 ligge etter i lønn i forhold til menn for samme jobb og samme stilling ??

 9. Ur befolkningens rettigheter spesielt kvinner i kulturer hvor kvinneeundertrykkelse forsatt er et faktum! I mer utdannelse til kvinner,som.betyr uavhengig å styrke ! Ellers brenner jeg for dyrene rettigheter!♡

 10. I dag når æ kom på jobb så fikk æ en gratulerer med dagen hilsen fra min mannlige sjef, og.æ responderte automatisk med å si «takk det samme «. Han så litt rart på meg og æ forklarte med at mannlige feminister er vel så viktige,og hans generasjon (68-er) har banet vei for den yngre generasjonen. Hvert eneste år tenker æ at det er viktig å inkluderere menn i denne dagen,og hylle mannlige feminister,og.alle gode fedrene der ute som gode oppdragere. Det er så utrolig mange saker som man bør ha fokus på for å.beskytte.kvinner og jenter,og styrke våre rettigheter,men en av mine favoritt emner på denne dagen er selvfølgelig å oppdra barn til å bli gode feminister. Gratulerer med dagen!

Comments are closed.